Urbanus 100 - De Buljanus-dreiging + mini-album + beeldje - Hardcover - 2003

Nieuwstaat Gesigneerd, op 100 exemplaren
Dit kavel betreft een van de meest zeldzame Urbanus-luxe: een luxe-uitgave ter gelegenheid van het honderdste Urbanus-album in 2003: De Buljanus-dreiging, in de luxe-variant op 100 exemplaren.

De set is compleet is compleet, bestaande uit:

- Een groot formaat luxe van 'De Buljanus-dreiging', genummerd en gesigneerd door Urbanus en Linthout.

- Een mini-album hc, 'De Tonnetjesmelkers', genummerd en gesigneerd.

- Een beeldje: Urbanus op driewieler, genummerd.

Bijzonder is dat de twee albums nog steeds in de originele seal zitten, met op die seal de genummerde sticker (nr 53). De driewieler (in originele verpakking) heeft het nummer 49).

Kavel is compleet. Staat: nieuwstaat voor albums en beeldje!

Zie alle foto's. Gezocht.
Verkoper

EdenaArt

Nederland € 7,50
België € 11,50
Frankrijk € 11,50
Verzending Be via DPD (ophaalpunt) en in Nl via PostNL. Andere verzendmogelijkheden ook mogelijk, geef aub een seintje na de veiling.
Objecten worden altijd binnen de 5 dagen na ontvangst betaling verzonden (en meestal sneller), in stevig karton. Prijs verzendkosten = prijs zege. Heel af en toe ontstaat met name door de vele wijzigingen in posttarieven wel eens een kleine afwijking, maar we doen ons best dit te voorkomen. We rekenen dus ook niet voor de verpakking. Aub per zsm na de veiling betalen!
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 342,00
 
Biedgeschiedenis: