De Rode Ridder 7, "De val van Angkor" - Standaard, sc, 1e druk (1964)

Goede staat tot zeer goede staat - bijzonder mooie rug
Dit exemplaar heeft een opvallend mooie rug met een gaaf origineel wit lijntje. De covers vertonen enkele lichte leeskreukjes weglopend van de rug. Backcover tevens met een kreukje in de bovenhoek. Het binnenwerk en de cover zitten nog mooi origineel aan elkaar en ook het middenblad zit nog perfect vast in de nietjes. De titelpagina vertoont onderaan een vlekje. Pagina's 5/6 met in d bovenhoek een klein ontbrekend stukje uit de marge. Het album is geheel onbeschreven.
Nederland € 8,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 45,00
 
Biedgeschiedenis: