Bob et Bobette, "Les Martiens sont là!" - Lombard, sc, 1e druk (1956)

Redelijke staat
Een exemplaar met duidelijke gebruikssporen. De rug vertooont wrijfsporen en enkele dwarse breuklijntjes, maar hij is wel quasi-compleet; onderaan werd in de overgang van backcover naar rug een stukje transparante tape aangebracht. De covers vertonen diverse vlekjes en enkele kreuken, en tevens een aantal kleine balpentrekjes. Het binnenwerk zit vast in de cover en in de binddraadjes. Op één plaats werd wat geschrijf in de marges nogal rudimentair gecomoufleerd (zie voorlaatste foto). De bladranden zijn doorgaans goed, maar de Kuifje's-punten werden wel uitgeknipt.
Nederland € 8,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 46,00
 
Biedgeschiedenis: