Oceaankind - Gelimiteerde oplage 250 ex. - met gesigneerde prent - hardcover - 2021

Nieuwstaat Uitgeverij Daedalus
Oceaankind

Speciale uitgave ter ere van het 15-jarig bestaan van Uitgeverij Daedalus

- Gelimiteerde oplage: 250 exemplaren
- Gesigneerde, genummerde prent

Hardcover

Oceaankind is een niet in het Nederlands vertaalde roman van de Franse kinderboekenschrijver Jean-Claude Mourlevat die tientallen keer voor zijn werk werd bekroond. Onze eigen Stedho (Red Rider, De Kriegels, Pit en Puf, diverse kinderstrips en -boeken) genoot de eer — of ook wel: de Fransen kregen het genoegen — om er de stripbewerking van te tekenen. Maxe L'Hermenier, die bijna in zijn eentje de catalogus van Diedeldus volschrijft, bewerkt de roman voor dit one-shot dat leest als een modern sprookje.

"Op een nacht wekt Yann zijn zes oudere broers, allemaal tweelingen. Ze moeten vluchten: hun vader heeft ermee gedreigd hen te vermoorden. De zeven kinderen worden onweerstaanbaar aangetrokken door de oceaan en lopen naar het westen. Van de sociaal assistente tot de vrachtwagenchauffeur die hun een lift geeft, van de agent die over hun verdwijning wordt ingelicht tot de bakkersvrouw die hun brood aanbiedt… iedereen vertelt op geheel eigen manier over hun ongelooflijke avontuur."

1ste druk
Uitgeverij: Diedeldus
Jaar van Uitgifte: 2021
Artists: Stedho
Genre: Avontuur / Jeugd
64 blz.

Nieuwstaat
Fotoserie maakt onderdeel uit van kavelbeschrijving.

Tip:
Op 1 juli 2021 opende wij de deuren van onze spiksplinternieuwe winkel in Eindhoven. Een ideale gelegenheid om uw kavel bij ons op te komen halen in de winkel. Zodoende bespaart u ook nog eens op de verzendkosten. Wij zien uw eventuele bezoek met enthousiasme tegemoet!

Indien verzending toch de voorkeur heeft: kavel wordt met zorg verpakt.
Voordelige* zakelijke verzending via My Parcel
*Bij gecombineerde aankopen zijn de verzendkosten tot een gewicht van 23 kilogram,
- voor Nederland: € 8,95
- voor België: € 11,95


Verkoper
Nederland € 5,95
België € 11,95
Frankrijk € 19,95
Gewonnen kavels worden ten alle tijden binnen 3 dagen na betaling verzonden. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventueel verlies of beschadiging tijdens de verzending. Aangetekende verzending is desgewenst op verzoek mogelijk. Kosten koper. Verzendkosten besparen? U kunt dit kavel ook ophalen bij de verkoper: Eindhoven, Nederland. Indien u meer kavels van deze aanbieder wint dan betaalt u gecombineerde verzendkosten, afhankelijk van het totaalgewicht. Persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden ter beschikking gesteld. Bent u ontevreden laat het ons weten, bent u tevreden vertel het anderen!
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Kavel gesloten
Resultaat € 18,00
 
Biedgeschiedenis: