Kuifje 13, "De Zonnetempel" - Casterman, softcover met linnen rug (1960)

Goede staat - variant met lichtblauwe schutbladen
Het betreft een variant met lichtblauwe schutbladen, meer bepaald met Professor Zonnebloem in de rechterbovenhoek van het voorste schutblad (zie foto).

Het album verkeert in goede staat. Het heeft een mooie complete rug. De covers vertonen plaatselijk lichte leeskreukjes en schaafsporen. In de rechterbovenhoek van de frontcover ontbreekt een klein beetje oppervlaktepapier. De bladen van het binnenwerk vertonen hier en daar wat vlekjes, vooral op de snijrand maar soms ook in de marges. Het album is onbeschreven.
Nederland € 8,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 55,00
 
Biedgeschiedenis: