Driftwereld - Nrs. 1 t/m 3 Compleet - Softcover - eerste druk 2019 - 2021

Nieuwstaat
Driftwereld:
1: Een verhaal van dieven en trollen.
2: Een verhaal over tovenaars (lichtvouwtje linker onder hoek zie foto).
3: Een verhaal over een heks.

Wie van variaties op de strijd tussen goed en kwaad houdt - hallo, Voldemort! - en de wondere wereld van trollen en elfen liefheeft, vindt in Driftwereld een fantasierijke toevoeging aan het genre. Auteur Ken Broeders geniet zichtbaar van de visuele vrijheid die bedachte werelden en personages uit volksverhalen kunnen bieden.
Grafisch kan Driftwereld zich meten met de betere strips in het genre. Broeders' verbeelding is ook gerodeerd in de tradities van de fantasy - getuige zijn reeksen Tyndall en Voorbij de steen

foto's maken deel uit van de omschrijving
Verkoper

Hooijma

Nederland € 7,50
België € 13,00
Frankrijk € 13,00
betaling met overschrijving binnen de 7 dagen na aankoop. Gewonnen kavels worden ten alle tijden binnen 3 dagen na betaling verzonden. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventueel verlies of beschadiging tijdens de verzending. Aangetekende verzending is desgewenst op verzoek mogelijk. Kosten koper. Afhalen kan ook mits voorafgaandelijk contact voor afspraak. verzendingskosten worden meegedeeld volgens grote en gewicht van de kavel. voorkeur gaat uit naar verzenden met PostNL of DHL.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Kavel gesloten
Resultaat € 13,00
 
Biedgeschiedenis: