Black Crow 1 t/m 6 + Black Crow Vertelt 1 t/m 3 - Glenat - 9x hc - 1e druk - (2009-2014)

Goede staat tot zeer goede staat - Privé veiling
Fraai lot met hardcovers - albums overwegend in zeer goede staat. Soms met lichte schuifsleet krasjes en sleet aan hoeken en randen.
Deze albums komen uit een privé collectie. De vorige eigenaar was een archivaris en zette in al zijn bezittingen een archiefnummer, soms ook vergezeld met zijn naam. Anders waren de albums in zeer goede tot bijna nieuwstaat.
Dit lot maakt deel uit van die Privé collectie veiling - we veilen in 5 dagen 1000 kavels.

Kijk goed naar de foto's, die maken een onderdeel uit van de beschrijving. Het item wordt aangetekend / verzekerd verzonden - U kunt het item ook op afspraak afhalen in onze stripwinkel in 's Gravendeel.

Let op door de Lockdown is het superdruk bij de posterijen in Nederland en België. Houd dus rekening dat uw pakketje met vertraging kan aankomen.

Fijne en veilige veiling!
Stripwinkel Barabas!

Verkoper
Nederland € 10,00
België € 15,00
Frankrijk € 21,00
Bij meerdere aankopen worden de verzendkosten aangepast. let op schrijf bij uw betaling / overschrijving altijd het notanummer!! Dit wordt vaak vergeten.
De verkoper heeft geen verkoopvoorwaarden opgegeven. Neem contact met de verkoper voor aanvullende vragen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 64,00
 
Biedgeschiedenis: