Nero 14, "Pol de pijpegeest" - Het Volk, sc, 1e druk (1955)

Redelijke staat
Uiterlijk verkeert dit album nog in vrij goede staat. De rug is geschaafd en hij vertoont enkele millimeters opening aan de uiteinden. De cover vertoont algemene kreukjes en op de backcover treden plaatselijk tevens wat vlekjes op. Toch is de algemene staat maar redelijk, vooral omdat het binnenwerk werd verlijmd in de cover. Bovenaan de titelpagina werd een klein naamstempeltje aangebracht. De bladspiegels zijn doorgaans fris, maar soms toch met een scheurtje of een klein ontbrekend hapje uit de marges. Op enkele plaatsen werd een scheurtje in de rand met plakband overkleefd (foto's 12 en 13). Het middenblad werd ter hoogte van de nietjes eveneens met twee kleine stukjes tape verstevigd (foto 14).
Verkoper
Nederland € 7,50
België € 7,50
Album wordt met traceercode verzonden. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 16,00
 
Biedgeschiedenis: