Doorlopende veiling

Kuifje Hergé - Krant met reclame voor matrassen Simmons (Standaard 09/03/1938)

Goede staat Hergé - Fakir uit Kuifje - Zeldzaam & 85 jaar oud
Krant De Standaard van 9 maart 1938. Met een aflevering van de reclamereeks met gags die Hergé maakte voor matrassenfabrikant Simmons. Eerder in de krant staat de gag al aangekondigd, door de fakir uit het Kuifje verhaal De sigaren van de farao.

Krant in goede staat, al begint ze wel wat in te scheuren aan de plooilijn vanuit de rug en is er achteraan al een stukje papier weg. ook op de voorpagina is er in het midden een klein gaatje. Bovenaan de voorpagina is er wat bevuiling en een vervaagde aantekening in potlood. Algemeen OK voor een krant van 85 jaar oud!

Deze week Hergé-special! Kijk ook gerust eens naar mijn andere advertenties en veilingobjecten. Door te combineren kunnen we besparen op de verzendkosten.
Verkoper

Nuwaragorn

Nederland € 10,50
België € 7,50
Frankrijk € 10,50
Verzending is mogelijk via BPost, PostNL en Mondial Relay.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Niet verkocht
 
Biedgeschiedenis: