Zilveren 20 euro muntstuk - 100 jaar Hergé - Kuifje + magazine

Nieuwstaat
Ter gelegenheid van de 100-ste geboorteverjaardag van Hergé gaven de Koninklijke munt van België en Moulinsart in 2007 een zilveren muntstuk van 20 euro uit met de beeltenis van Hergé. Op de voorzijde van deze munt, in de hoogste proofkwaliteit, prijkt een zelfportret van Hergé zoals het verscheen onderaan pag. 38 van de kleurenversie van het album De scepter van Ottokar. De keerzijde van de munt toont de landkaart van de Europese Unie. Er werden wereldwijd slechts 50000 exemplaren uitgegeven waardoor deze munt een felbegeerd collector's-item is geworden. Vepakt in een prachtige houder met sleef. Uitzonderlijk verkocht met het magazine 'Muntinfo' van de Koninklijke munt van België (in gelezen staat, zie afbeelding)
Verkoper

October

Nederland € 5,10
België € 5,00
Opgegeven prijzen zijn voor verzending via BPost (België) of Mondial Relay (Nederland) met track en trace-nummer en afhaling in een afhaalpunt. Verzekerde zending mogelijk mits kleine meerprijs. Of afhaling te Sint-Truiden
Betaling moet binnen de week na aflopen van de veiling ontvangen zijn. Verzending gebeurt 1 à 2 werkdagen na ontvangst van de betaling in een stevige verpakking. Koper is vrij om te kiezen welke verzending hij wil en is daar dan ook verantwoordelijk voor. Keuze uit BPost of Mondial relay, standaard (afhaalpunt zonder verzekering), thuislevering, verzekerd, aangetekend,... Verzendkosten aangegeven bij de advertentie zijn standaard tarieven bij afhaling in een afhaalpunt. Kan uiteraard ook na afspraak afgehaald worden te Sint-Truiden.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 70,00
 
Biedgeschiedenis: