XIII box met 18 hardcovers - gelimiteerde oplage - herdruk - 2011

Nieuwstaat - Dargaud / Ballon Media
XIII box met 18 hardcovers
Van 'zwarte vrijdag' t/m 'de laatste ronde'

De complete reeks XIII door Vance in een ultieme verzamelbox. Het zijn achttien albums in hardcover met nieuw vormgegeven covers.

Achttien? Het speciale album The XIII Mystery wordt verknipt en als extra's verdeeld over de achttien albums die elk 56 pagina's tellen.

De covers zullen dezelfde zijn als de Franstalige gelimiteerde heruitgave voor de vijfentwintigste verjaardag van de reeks. Het zijn illustraties die Vance maakte voor ex-librissen, affiches, de Amerikaanse comicedities, enzovoort. In deze vorm verschenen ze nooit eerder in het Nederlands.

Technische kenmerken:
- volle box met 18 delen in hardcover
- nieuwe covers
- achteraan elk album een dossier met XIII-files: extra achtergrond en illustraties
- beperkte oplage

Maar liefst 1680 pagina's leesplezier!

Nieuwstaat
Heruitgave
Jaar van uitgifte: 2011
Uitgeverij: Dargaud i.s.m. Ballon Media

Tip:
Op 1 juli 2021 openden wij de deuren van onze spiksplinternieuwe winkel in Eindhoven. Een ideale gelegenheid om uw kavel bij ons op te komen halen in de winkel. Zodoende bespaart u ook nog eens op de verzendkosten. Wij zien uw eventuele bezoek met enthousiasme tegemoet!

Indien verzending toch de voorkeur heeft: kavel wordt met zorg verpakt.
Voordelige* zakelijke verzending via My Parcel
*Bij gecombineerde aankopen zijn de verzendkosten tot een gewicht van 23 kilogram,
- voor Nederland: € 8,95
- voor België: € 11,95


Verkoper
Nederland € 8,95
België € 11,95
Frankrijk € 19,95
Gewonnen kavels worden ten alle tijden binnen 3 dagen na betaling verzonden. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventueel verlies of beschadiging tijdens de verzending. Aangetekende verzending is desgewenst op verzoek mogelijk. Kosten koper. Verzendkosten besparen? U kunt dit kavel ook ophalen bij de verkoper: Eindhoven, Nederland. Indien u meer kavels van deze aanbieder wint dan betaalt u gecombineerde verzendkosten, afhankelijk van het totaalgewicht. Persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden ter beschikking gesteld. Bent u ontevreden laat het ons weten, bent u tevreden vertel het anderen!
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Kavel gesloten
Resultaat € 185,00
 
Biedgeschiedenis: