Robbedoes Album 10 - Dupuis, hardcover met linnen rug, 1e druk (1942)

Goede staat
Deze bundeling bevat Robbedoesweekbladen 171 tot en met 185 uit de periode 7/5/1942 tot en met 12/8/1942. Het betreft de variant met onderaan de backcover een toelatingsnummer in zwarte druk en de letter r van nr in superscript, en het woord 'ZONEN' geheel in hoofdletters.
Dit exemplaar verkeert algemeen gesproken in goede staat en het binnenwerk is zelfs zeer goed. De rug is compleet; hij vertoont zowel boven- als onderaan een nauwelijks zichtbare breuklijn, wat mogelijk op herlijming wijst, maar dan sowieso erg mooi gedaan. De frontcover met prachtige illustratie door Jijé is grotendeels fris, maar tegen de rug aan is wel de typische bruine verkleuring zichtbaar die men vaak aantreft bij Dupuis-albums uit deze periode. Gelijkaardige bruine verkleuring op de backcover, eveneens langs de rug. De randen van de covers zijn plaatselijk gedeukt en geschaafd, zodat daar nogal wat bloot karton zichtbaar is. Het binnenwerk zit nog origineel met de schutbladen vast in de band en ook alle weekbladen zitten vast. De staat van de weekbladen is doorgaans zeer goed. Deze bundeling is onbeschreven, ook in de kruiswoordpuzzels.
Nederland € 10,00
België € 9,00
Kavel wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 90,00
 
Biedgeschiedenis: