Nero 14, "Pol de pijpegeest" - Het Volk, sc, 1e druk (1955)

Goede staat
Dit album verkeert in vrij goede staat. Het heeft een gesloten rug met eerder lichte wrijfsporen. De frontcover vertoont nogal algemene kreukjes maar is wel fris van kleur; de backcover vertoont enkele vlekjes en eveneens vrij algemene kreukjes. De cover en het binnenwerk zitten achterzijds aan elkaar vast met de nietjes; voorzijds is er opening (zie foto's 8 en 17). Het middenblad werd opnieuw vastgezet in de nietjes. Het vertoont enkele kleine verlijmingen en plaatselijk sterk gekartelde randen. De overige bladen van het binnenwerk zijn doorgaans prima; hier en daar met een klein scheurtje in de randen. Het album is onbeschreven.
Verkoper
Nederland € 7,50
België € 7,50
Wordt met traceercode verzonden. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 32,00
 
Biedgeschiedenis: