Suske en Wiske 15, "Het bevroren vuur" - Standaard, sc, 1e druk (1952)

Goede staat
Dit exemplaar heeft een frontcover met geschrijf en gomsporen, en tevens een licht gekreukte bovenhoek. Maar verder is de staat beter. De backcover is eerder fris, de rug is geschaafd maar zonder inscheuring en met een deels zichtbaar originele witte lijn. Het binnenwerk en de cover zitten nog met de nietjes aan elkaar en ook het middenblad zit vast. De titelpagina en p1 vertonen een klein gerepareerd scheurtje (zie foto, ter linkerzijde van Lambik). Voorts zijn de bladspiegels prima.
Verkoper
Nederland € 10,00
België € 7,50
Wordt met traceercode verzonden. Oohalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 170,00
 
Biedgeschiedenis: