"Oktaaf Keuninck bakt ze weer!" - Het Volk, sc, 2e druk (1962)

Goede staat
2e druk uit 1962, herkenbaar aan de backcover.
Het album heeft een geschaafde rug met enkele millimeters opening aan de uiteinen. De covers vertonen diverse lichte kreukjes en plaatselijk ook enkele vlekjes. Tevens wat wrijfsporen op de randen, met rechtsonderaan de backcover een beetje verlies van oppervlaktepapier. Binnenwerk en cover zitten nog origineel met de nietjes aan elkaar. Middenblad enkel vast in het onderste nietje. Het album is onbeschreven.
Nederland € 8,00
België € 8,00
Wordt met traceercode verzonden. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 7,50
 
Biedgeschiedenis: