Spike and Suzy (Suske en Wiske) - The secret of the Incas - Luxe gele linnen hc - proef exemplaar - Hardcover - Eerste druk - (2000)

Zeer goede staat - Engelstalig
Fraai lot met een proefexemplaren van de luxe uitgaven van Suske en Wiske, de Tamme Tumi. Album is afkomstig uit het archief van Intes International en komt zonder het Incabeeldje op de cover en is ongenummerd. Het album heeft een zeer miniem plekje op cover, voorts is het geheel in een perfecte staat.

Het lot wordt aangetekend / verzekerd verzonden. U kunt het item ook afhalen in onze stripwinkel in 's Gravendeel.

Het lot wordt aangetekend / verzekerd verzonden. U kunt het item ook afhalen in onze stripwinkel in 's Gravendeel.

Fijne veiling en blijf gezond! Stripwinkel Barabas!

Let op! Door de Lockdown, zijn er ernstige vertragingen bij de post. De aangegeven duur van ontvangst kunnen wij niet garanderen. We versturen meestal direct na ontvangst betaling. Maar we zijn echt afhankelijk van de post!
Verkoper
Nederland € 8,00
België € 10,00
Frankrijk € 19,00
De verkoper heeft geen verkoopvoorwaarden opgegeven. Neem contact met de verkoper voor aanvullende vragen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 37,00
 
Biedgeschiedenis: