Suske en Wiske 48, "Het rijmende paard" - Standaard-Boekh., Vlaamse 2-kleurenreeks, sc, 1e druk (1963)

Goede staat tot zeer goede staat
1e druk uit de Vlaamse 2-kleurenreeks, met achterop vermelding van nr49 "De sissende sampam" als titel in voorbereiding en een colofon met Antwerpen-Brussel-Gent-Leuven als plaatsen van uitgave. Vlaamse tekst (o.a. Sidonie).

Het album heeft een goede, complete rug met eerder lichte wrijfsporen op de randen. De covers zijn nog vrij strak en eerder fris van kleur. Het binnenwerk zit origineel vast in de cover en alle bladen zitten ook nog in de binddraadjes. Gomsporen in de bovenmarge van de titelpagina, waar een naamsvermelding grotendeels werd verwijderd.
Nederland € 8,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 31,00
 
Biedgeschiedenis: