Suske en Wiske - Monopoly - 1x gelimiteerd bordspel - incl. reclame poster Fanclub - Eerste druk - (2001)

Goede staat - met poster
Fraai geheel van een speciaal Suske e Wiske bordspel van Monopoly.
Het spel bevat;
- spelbord met de figuren van Suske en Wiske, Lambik, Sidonia en Jerom.
- Tevens zijn er 28 eigendomsbewijzen, 16 kans en algemeen fonds kaarten, 1 pakket geld, 32 huizen, 12 hotels en 2 dobbelstenen aanwezig.
Helaas ontbreekt het boekje - Het machtige Monopoly.

Het spelbord is 50,5 x 50,5 cm.
De doos is 40 x 27 x 6,5 cm.
Doos met lichte sleet, inhoud ongebruikt en in een nieuwstaat. Komt met een originele poster van de fanclub waarop de vermelding van dit spel.

Het item wordt aangetekend / verzekerd verzonden. U kunt het item ook op afspraak afhalen in onze stripwinkel in 's Gravendeel na 9 februari. Kijk goed naar de foto's, die maken een onderdeel uit van de beschrijving.

Fijne veiling en blijf gezond! Stripwinkel Barabas!

Let op! Door de Lockdown, zijn er ernstige vertragingen bij de post. De aangegeven duur van ontvangst kunnen wij niet garanderen. We versturen meestal direct na ontvangst betaling. Maar we zijn echt afhankelijk van de post!
Verkoper
Nederland € 10,00
België € 10,00
Frankrijk € 19,00
De verkoper heeft geen verkoopvoorwaarden opgegeven. Neem contact met de verkoper voor aanvullende vragen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 60,00
 
Biedgeschiedenis: