Kiekeboe 4, "De onthoofde sfinx" - Hoste, sc, 1e druk (1979) - met zwarte bal

Redelijke staat tot goede staat
Het betreft de versie met drukfout op de backcover, waardoor de bal, het haar van Fanny en de schort van Charlotte zwart zijn weergegeven. Deze versie is aanzienlijk zeldzamer dan de versie zonder de drukfout.

Uiterlijk verkeert dit album in prima staat. De rug is mooi gesloten en vertoont geringe wrijfsporen, de covers kennen eerder beperkte leeskreukjes en ze zijn nog vrij fris van kleur. Binnenin vertoont de titelpagina echter wat schade in de rechterbovenhoek. Daar is een ruwe plek met centraal een gaatje zichtbaar, waar vermoedelijk ooit een etiket werd verwijderd. Dit is de enige echte bemerking. Verder is de staat van het binnenwerk veel beter. Alles zit ook nog mooi vast in de nietjes, inclusief het middenblad.
Nederland € 8,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 70,00
 
Biedgeschiedenis: