Buck Danny 4 - De vliegende tijgers - softcover - eerste druk - (1951)

Zeer goede staat Victor Hubinon
In dit kavel het vroege Buck Danny-album 'De vliegende tijgers' uit 1951. Nummer 4 in de reeks.

Het betreft de eerste druk.

Zeldzaam in deze staat.

Detail staat: De rug is wat geschaafd en onderaan die rug zit een scheurtje van een halve centimeter. Echter, in het algemeen zeer goede staat voor de rug. Boven en onder zie je een verkleuring, daar moet ooit wat (goed te verwijderen) tape hebben gezeten. De kaft voor en achter is erg fraai met minimale gebruikssporen. Boekblok heel erg mooi! Klein stickertje en naamstempel op titelpagina. Pagina's hebben soms wat leeskreukjes en er is een pagina met een vlekje onderaan. Maar nogmaals: overall echt een hele mooie staat.

Zie alle foto's.

Bekijkt u ook mijn overige Buck Danny albums in deze veiling, alle hele fraaie verzamelstukken.

Verkoper

EdenaArt

Nederland € 7,50
België € 13,00
Frankrijk € 13,00
Verzending in Nederland via PostNL (pakket), voor België via DPD (pakket). Overige verzendmogelijkheden op aanvraag en ophalen mogelijk.
Objecten worden altijd binnen de 5 dagen na ontvangst betaling verzonden (en meestal sneller), in stevig karton. Prijs verzendkosten = prijs zege. Heel af en toe ontstaat met name door de vele wijzigingen in posttarieven wel eens een kleine afwijking, maar we doen ons best dit te voorkomen. We rekenen dus ook niet voor de verpakking. Aub per zsm na de veiling betalen!
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 300,00
 
Biedgeschiedenis: