"Jan Kordaat - Speurder" - Dupuis, HC met linnen rug, 1e druk (1944)

Goede staat - met toelatingsnummer 5368
1e druk, herkenbaar aan de prijsopdruk '40 Fr.' linksonderaan de frontcover en aan het toelatingsnummer onderaan de backcover; het betreft hier meer bepaald de minder courante variant met toelatingsnummer 5368 (vaker treft men exemplaren aan met toelating 7044). Deze toelatingsnummers werden verkregen van de Duitse autoriteiten tijdens de bezetting in de Tweede Wereldoorlog.

Het aangeboden album heeft een mooie, complete linnen rug. De covers vertonen de typische bruine verkleuring waar het papier de linnen rug overlapt. Zowel de front- als de backcover ogen wat beduimeld, met diverse vlekjes, en vooral ter hoogte van de hoeken is wat afronding en oppervlakkige slijtgae zichtbaar. Tevens slijtgae opd e rande, waar nogal wat bloot karton te zien is. Het binnnewerk is prima en zit origineel vast in de band en in het bindgaren. Het oude papier is wat vergeeld en het vertoont ouderdomsvlekjes. De bladranden zijn doorgaans gaaf, af en toe met een scheurtje in de marges. Het album is onbeschreven.
Nederland € 8,00
België € 8,00
Kavel wordt met traceercode verzonden. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 175,00
 
Biedgeschiedenis: