Kiekeboe 3, "De dorpstiran van Boeloe Boeloe" - met zwarte bal - Hoste, sc, 1e druk (1979)

Goede staat
Het betreft de versie met drukfout op de backcover, waardoor de bal, het haar van Fanny en de schort van Charlotte zwart zijn weergegeven. Deze versie is aanzienlijk zeldzamer dan de versie zonder de drukfout.

Het aangeboden exemplaar heeft een mooi gesloten rug met plaatselijk geringe wrijfsporen. De covers vertonen normale bebruikssporen, zoals wrijfspplekjes en leeskreukjes. Prima binnenwerk: alles zit nog mooi vast in de nietjes, ook het middenblad. Het album is geheel onbeschreven.
Nederland € 8,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 75,00
 
Biedgeschiedenis: