Suske en Wiske 21, "De cirkusbaron" - Standaard, sc, 1e druk (1954)

Redelijke staat tot goede staat
Dit exemplaar heeft een frontcover met geschrijf en gomsporen. Ook op de backcover werden streepjes aangebracht voor de titels in de S&W-lijst en boven het kader met de titels uit de blauwe reeks werd "De bronzen sleutel" in potlood toegevoegd (en deels weggegomd). Het binnenwerk en de cover zitten achterzijds aan elkaar met de nietjes, maar voorzijds is er opening. Tevens zijn tussen het bloekblok en de covers restanten te zien van verwijderde stukjes tape. Verder is binnenwerk prima, met doorgaans frisse bladspiegels en alle bladen vast in de nietjes.
Verkoper
Nederland € 10,00
België € 7,50
Wordt met traceercode verzonden. Oohalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 100,00
 
Biedgeschiedenis: