Suske en Wiske 28, "De spokenjagers" - Standaard, sc, 1e druk (1956)

Goede staat
Dit exemplaar heeft een frontcover met geschrijf en gomsporen, maar verder is de staat beter. De backcover is eerder fris en zowel front- als backcover vertonen geringe kreukjes. De rug is geschaafd en onderaan werd vermoedelijk een stukje netjes verlijmd, maar het originele witte lijntje is nog mooi aanwezig. Prima binnenwerk met doorgaans frisse bladspiegels. Alles zit ook nog mooi vast in de nietjes, ook het middenblad.
Verkoper
Nederland € 10,00
België € 7,50
Wordt met traceercode verzonden. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 47,00
 
Biedgeschiedenis: