Tintin 19 - Tintin au Tibet - Casterman, HC met linnen rug, Belgische 1e druk/EO belge (1960)

Goede staat - backcover B29
Belgische 1e druk van deze Franstalige uitgave, herkenbaar aan de backcover (B29) en aan de vermelding "Imprimée en Belgique par les Établissements Casterman" onderaan de laatste pagina.

Het aangeboden exemplaar heeft een complete rug met lichte wrijfsporen en wat vlekjes en centraal tevens sporen van een verwijderd stukje tape; het is niet meteen duidelijk waarom dit ooit werd aangebracht, want de rug is nog mooi gesloten en hij vertoont geen sporen van verlijming. De frontcover is eerder fris; tegen de buitenrand is de cover plaatselijk geschaafd. De backcover is iets meer beduimeld maar toch nog goed. De randen vertonen plaatseiljk lichte wrijfsporen met op de hoekjes een klein beetje bloot karton. Prima binnenwerk met ongeschonden schutbladen. Lichte gomsporen bovenaan de titelpagina.
Nederland € 10,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 63,00
 
Biedgeschiedenis: