Suske en Wiske 62, "De ijzeren schelvis" - Standaard-boekh., sc, 1e druk in de 2-kleurenreeks (1965)

Goede staat
Dit exemplaar verkeert in goede staat, met normale, zowat gemiddelde gebruikssporen. De frontcover is fris en eerder strak; de backcover vertoont twee verticale 'knepen' (dit zijn vermoedelijk geen kreuken, maar eerder foutief aangebrachte goten, dus een kleine productiefout). Het binnewerk zit vast in de cover. De rug is licht getorst en vertoont lichte wrfijsporen op de randen, maar hij is wel quasi-compleet. Ook het reeksnummertje is nog aanwezig. Gomsporen bovenaan de titelpagina, waar een naamsvermelding grotendeels werd verwijderd. Verder zijn de bladspiegels prima.
Nederland € 8,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 35,00
 
Biedgeschiedenis: