Suske en Wiske 11, "Het zingende nijlpaard" - Standaard, sc, 1e druk (1951)

Goede staat
Dit exemplaar verkeert in goede staat, met zowat gemiddelde gebruikssporen. De rug is geschaafd en hij vertoont onderaan een klein beetje inscheuring. De covers vertonen diverse, eerder lichte kreukjes. Rechts bovenaan de frontcover werd in rode balpen een kleine krabbel gezet (mogelijk een 6), maar dit valt niet erg op tegen de rode achtergrond van het boek. Binnenin is het album onbeschreven. Het binnenwerk vertoont wel (ouderdoms)vlekjes en kreukjes. Het boekblok en de cover zitten achterzijds nog met de nietjes aan elkaar (zie foto 18), maar voorzijds is er opening (zie foto 11). Ook alle bladen zitten vast in de nietjes, al werd het middenblad mogelijk terug vastgezet. Doorgaans goede bladranden, soms licht getoucheerd of met één of meer kleine scheurtjes in de marges.
Nederland € 12,50
België € 7,50
Kavel wordt met traceercode verzonden. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 210,00
 
Biedgeschiedenis: