Doorlopende veiling

brabant strip vakantiegeschenken 4: robbedoes bij de eskimo's - 1ste dr - sc - 2002

Quasi nieuwstaat
Ongelezen bijna nieuwstaat.
Niets in geschreven.
Binnenblok in topstaat.
Alles vast in de nietjes.
Kijk ook naar de foto's deze vervolledigen de beschrijving.
Neem ook een kijkje bij mijn andere actieve kavels en advertenties om verzendkosten te besparen.
Verkoper

beverpatroelje

Voor nederlandse kopers rij ik 1x om de 2 weken naar Nederland en reken de nederlandse tarieven. Voor zowel België als Nederland reken ik de lokale tarieven aan
De strips wat ik verkoop komen alle uit prive collectie. Voor Nederlandse kopers rij ik gratis één keer om de 2 weken naar Nederland om ze te posten. Daardoor worden ze verzonden onder de Nederlandse posttarieven. Dat is meestal eind van de week. Bij plaatsen van de strips op de veiling word de strips gecontroleerd en zoveel mogelijk erbij vermeld. Wanneer de strips worden verkocht worden de strips nog gecontroleerd voor we de nota versturen en als er een fout zou optreden word dit vermeld aan de koper voor we de nota versturen. Bij het inpakken worden ze voor de laatste keer gecontroleerd. Voor u koopt kijk eerst eens naar de foto's.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Kavel gesloten
Resultaat € 25,00
 
Biedgeschiedenis: