(lot 35) - Michel Vaillant 1 t/m 50 - in 14 privé bundelingen

Goede staat 14 bundels - Nederlandstalig
Lot met privé bundelingen. De bundelingen zijn gemaakt in blauwe kunstleder met gouden opdruk. Is wel een fraai geheel in de boekenkast en leest lekker makkelijk weg. Soms met wat lichte vlekjes op de bladen of op de snee. Er zijn zowel 1e drukken als herdrukken gebruikt voor de bundelingen, maar het merendeel is in 1e druk.

Dit mooie lot wordt verzonden of kan worden opgehaald in onze stripwinkel in 's-Gravendeel.

Dit lot wordt aangetekend verzonden of u kunt dit lot ophalen in onze stripwinkel in 's-Gravendeel.
Onze stripwinkel is gesloten van 24 juli t/m 13 augustus. Woensdag 14 augustus zijn we weer geopend. let op, gewonnen kavels worden pas verzonden vanaf 14 augustus!
Verkoper
Nederland € 10,00
België € 15,00
Frankrijk € 21,00
De nota wordt verzonden na het einde van onze complete veiling. Probeer aankopen te combineren om goedkoper uit te zijn met de verzendkosten! Vermeld bij betaling altijd uw notanummer!!
De verkoper heeft geen verkoopvoorwaarden opgegeven. Neem contact met de verkoper voor aanvullende vragen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 125,00
 
Biedgeschiedenis: