Suske en Wiske - Vrienden voor het leven Trilogie - Luxe box met emaillen plaat - Grootformaat hc met linnen rug - (2005)

Nieuwstaat - Nieuw in seal - Fraaie Emaille plaat
Luxe hardcover op groot formaat in zwarte opbergbox. Dit betreft een uitgave in een oplage van slechts 350 exemplaren. Uitgeverij Standaard uit 2005.

De Trilogie bevat de volgende verhalen:
- Het eiland Amoras;
- De Ringelingschat;
- De sterrenplukkers

Met de bijbehorende emaille plaat. Het geheel is in een nieuwstaat. Nieuw in originele seal!

Het item wordt aangetekend / verzekerd verzonden. U kunt het item ook op afspraak afhalen in onze stripwinkel in 's Gravendeel na 9 februari. Kijk goed naar de foto's, die maken een onderdeel uit van de beschrijving.

Fijne veiling en blijf gezond! Stripwinkel Barabas!

Let op! Door de feestdagen en de Lockdown, zijn er ernstige vertragingen bij de post. De aangegeven duur van ontvangst kunnen wij niet garanderen. We versturen meestal direct na ontvangst betaling. Maar we zijn echt afhankelijk van de post!
Verkoper
Nederland € 10,00
België € 10,00
Frankrijk € 21,00
De verkoper heeft geen verkoopvoorwaarden opgegeven. Neem contact met de verkoper voor aanvullende vragen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 235,00
 
Biedgeschiedenis: