Kiekeboe 13 - Kies Kiekeboe - Hoste, sc, 1e druk (1980) - met mooie dédicace

Quasi nieuwstaat
Dit exemplaar werd op de binnenzijde van de frontcover door Merho voorzien van een mooie dédicace in balpen. De dédicace is gesigneerd en gedateerd (Merho - '81) en in de tekstballon wordt tevens verwezen naar de parlementsverkiezingen van 8 november 1981. De dédicace is niet op naam gesteld.
Het betreft een bijzonder mooi bewaard exemplaar met een opvallend gave rug en erg strakke, grotendeeels frisse covers. Ook het binnenwerk is als nieuw, met frisse bladspiegels en zonder noemenswaardige leessporen. Alles zit ook nog perfect vast in de nietjes, die binnenin heel licht roestig zijn.
Topexemplaar!
Nederland € 10,00
België € 9,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 340,00
 
Biedgeschiedenis: