Buck Danny 1, "De Jappen vallen aan" - Dupuis, sc, 1e druk (1949)

Redelijke staat tot goede staat
Wat meteen opvalt is dat dit exemplaar een bijzonder frisse frontcover heeft. De onderrand is licht getoucheerd, maar verder zijn voor- en achterplat ook nog erg strak. Toch is de staat maar redelijk tot goed, omdat onderaan de rug zo'n 2,5cm ontbreekt. De rest van de rug is nochtans prima. De backcover vertoont enkele vlekken. Prima binnenwerk dat nog origineel vastzit in de cover en in de katernnietjes. Het album is geheel onbeschreven.

Alle pagina's werden gefotografeerd.
Nederland € 10,00
België € 10,00
Wordt verzekerd verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 253,00
 
Biedgeschiedenis: