Jommeke 14, "Op heksenjacht" - Het Volk, sc, 1e druk (1963)

Goede staat
Het betreft een 1e druk, herkenbaar aan o.a. de matte cover, de afwisslend bruine en zwarte druk binnenin, en de layout van de titelpagina.

Het aangeboden exemplaar verkeert in prima staat. Het heeft een volledig gesloten rug met oppervlakkige wrijfsporen. De front- en backcover zijn overwegend fris van kleur en ze vertonen eerder geringe leeskreukjes. Mooi binnenwerk, dat nog met de nietjes vastzit aan de cover. Ook alle bladen zitten vast in de nietjes. Het album is onbeschreven.
Nederland € 8,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 14,00
 
Biedgeschiedenis: