Suske en Wiske - De wervelende Waterzak - originele versie + speciale uitgave Jamboree Scouting - 2x sc - 1988/2022

Quasi nieuwstaat - Standaard uitgeverij / Willy Vandersteen
Suske en Wiske De wervelende waterzak

Jamboree versie:
De vierjaarlijkse World Jamboree is met ongeveer vijftigduizend deelnemers uit meer dan honderdzeventig landen het grootste internationale jeugdkamp ter wereld. Van 1 tot 12 augustus 2023 vindt de vijfentwintigste World Scout Jamboree plaats in Korea.
in november 2022 is er een speciale editie van het Suske en Wiske-verhaal De Wervelende Waterzak in het Nederlands en Frans uitgegeven. Voor deze nieuwe uitvoering is een nieuwe cover getekend. Daar prijkt ook Jerom op, hoewel hij niet meespeelt in het verhaal. Een reden is omdat de vijf personages op de cover elk een van de vijf verschillende Belgische scoutshemden dragen.

Originele versie:
De Wervelende Waterzak kwam in 1988 meteen als album uit zonder voorafgaande voorpublicatie in de kranten. Het was tevens het laatste verhaal dat Willy Vandersteen zelf had geschreven en waarvoor hij ook de voorbereidende potloodtekeningen schetste. Hij keerde hiermee terug naar zijn eigen jeugdjaren als scouts.

- 2x Softcover
- 1ste druk / eerste druk heruitgave
- Uitgeverij: Standaard Uitgeverij
- Jaren van Uitgifte: 1988 + 2022

Nieuwstaat: Jamboree special
Bijna nieuwstaat: originele versie
Fotoserie maakt onderdeel uit van de kavelbeschrijving

Tip:
In de zomer van 2021 openden de deuren van onze winkel in Eindhoven. Een ideale gelegenheid om uw kavel bij ons op te komen halen in de winkel. Zodoende bespaart u ook nog eens op de verzendkosten. Wij zien uw eventuele bezoek met enthousiasme tegemoet!

Indien verzending toch de voorkeur heeft: kavel wordt met zorg verpakt.
Voordelige* zakelijke verzending via My Parcel
*Bij gecombineerde aankopen zijn de verzendkosten tot een gewicht van 23 kilogram,
- voor Nederland: € 8,95
- voor België: € 11,95


Verkoper
Nederland € 5,95
België € 11,95
Frankrijk € 19,95
Gewonnen kavels worden ten alle tijden binnen 3 dagen na ontvangst betaling verzonden. Verzending geschiedt via Post NL. Versturen van bestellingen vindt plaats volgens tarieven standaard brievenbuspost, dan wel pakketverzending (+2kg.) met Track & Trace code. Aangetekende verzending is desgewenst op verzoek mogelijk. Kosten koper. Verzending naar buitenland geschiedt altijd middels verzekerde pakketpost. Verzendkosten besparen? U kunt uw aankopen ook ophalen bij ons in Eindhoven (NL). Ophalen van veilingkavels is mogelijk tot 6 weken na afloop van de desbetreffende veiling. Na deze periode is enkel nog verzending mogelijk met bijbetaling van verzendkosten en worden opslagkosten in rekening gebracht. Deze opslagkosten zijn variabel en afhankelijk van de door ons gemaakte kosten voor opslag, administratie en verzekering. Het minimale bedrag dat wij hiervoor in rekening brengen, is € 25,00 incl. BTW. Meerdere aankopen binnen een periode van 5 werkdagen, kunt u in één keer laten verzenden. U betaalt dan slechts 1x gecombineerde verzendkosten. Schade goederen: Indien de koper bij ontvangst van de goederen aantoonbare schade constateert aan de buitenzijde van de verpakking, dient hij/zij het pakket/de pakketten ten alle tijden te weigeren. Indien u als koper besluit het pakket toch in ontvangst te nemen, dient u een schriftelijk bewijs van "melding van schade bij ontvangst" te kunnen overleggen. Melding van schade dient altijd schriftelijk te gebeuren binnen 72 uur na ontvangst van de goederen. De datum en het tijdstip volgens de track en trace gegevens van de vervoerder zijn hierbij bindend. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele beschadigingen tijdens verzending, indien melding van deze schade plaatsvindt, later dan 72 uur na ontvangst van de goederen. Persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden ter beschikking gesteld. Bent u ontevreden laat het ons weten, bent u tevreden vertel het anderen!
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Kavel gesloten
Resultaat € 29,00
 
Biedgeschiedenis: