Blake et Mortimer T9, "L'affaire du collier" - Lombard, 1e Belgische druk (1967)

Goede staat tot zeer goede staat
Het betreft de 1e druk van Lombard bestemd voor de Belgische markt. Deze uitgave is herkenbaar aan de frontcover zonder Lombard logo, backcover met 7 titels in de lijst, en een imprint op de versozijde van de titelpagina met vermelding van Imprimerie Leempoel (NB: er bestaat eveneens een uitgave van lombard met - rechts van het imprint - tevens vermelding van zowel DL 3e trim 1967 als de Franse wet met betrekking tot uitgaven voor de jeugd; gezien dit laatste mag men er logischerwijs van uitgaan dat deze variant enkel bestemd was voor de Franse markt. Alnaargelang de bron wordt de ene of de andere variant aangeduid als 1e Belgische druk).

Het aangeboden exemplaar verkeert in goede tot zeer goede staat. De rug is volledig en hij vertoont geringe wrijfsporen op de uiteinden. Frisse covers met geringe gebruikssporen en grotendeels gave randen met nog scherpe hoekjes. Het binnenwerk zit perfect vast in de band en de schutbladen zijn ongeschonden. De ondermarge van het binnenwerk vertoont plaatselijk heel lichte vlekjes. Het album is geheel onbeschreven.
Nederland € 8,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 111,00
 
Biedgeschiedenis: