Kiekeboe 1 - De wollebollen - Hoste, sc, 1e druk (1978)

Goede staat
1e druk, dus met achterop vermelding van twee verschenen titels en vijf titels in voorbereiding.

Het aangeboden exemplaar verkeert in goede staat, met normale, zowat gemiddelde gebruikssporen. De rug is nog erg mooi en helemaal gesloten. De covers vertonen diverse lichte kreukjes en ze zijn plaatselijk lichtbeduimeld in de witte gedeelten. De onderrand van de frontcover vertoont plaatselijk lichte schade en een heel klein beetje ontbrekend oppervlaktepapier. Het binnenwerk is fris, met normale leessporen. Alles zit nog origineel vast in de nietjes. Het album is onbeschreven.
Nederland € 8,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 105,00
 
Biedgeschiedenis: