Suske en Wiske 18, "De dolle musketiers" - Standaard, sc, 1e druk (1953)

Redelijke staat tot goede staat
Dit exemplaar heeft een frontcover met geschrijf en gomsporen, en tevens enkele lichte kreukjes in de rechterbenedenhoek. De backcover is eerder fris. De rug vertoont lichte wrijfsporen maar het originele witte lijntje is toch nog grotendeels zichtbaar. Onderaan werd vermoedelijk een kleine verlijming uitgevoerd, wat erg netjes is gedaan. Het binnenboek en de cover zitten achterzijds vast in de nietjes, voorzijds is er opening (zie resp. foto's 20 en 11). De titelpagina vertoont kreuken in de benedenhoek, maar verder is het binnenwerk goed. De bladspiegels zijn doorgaans fris, met beperkte vlekjes. Alle bladen zitten ook nog vast in de nietjes.
Verkoper
Nederland € 10,00
België € 7,50
Wordt met traceercode verzonden. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 130,00
 
Biedgeschiedenis: