Franka 12 - De blauwe Venus - oplage 250 - hc met stofomslag - 1e druk heruitgave - (2012)

Nieuwstaat - Met door Henk Kuijpers gesigneerde prent
Luxe hardcover uitgave met stofomslag van Franka. Met gesigneerde prent in een oplage van slechts 250 exemplaren. Het album is opnieuw ingekleurd en heeft vier pagina's die zo hertekend zijn dat het verhaal twee pagina's langer is geworden.
Voorzien van afwijkend omslag met speciaal vignet, met daar omheen een stofomslag. Met als extra een gesigneerde zwart/wit­prent: "De blauwe venus ~ Kerstkaart 1994". Het album is op de titelpagina extra gesigneerd door Henk Kuijpers.

Kijk goed naar de foto's, die maken een onderdeel uit van de beschrijving. Het item wordt aangetekend / verzekerd verzonden - U kunt het item ook op afspraak afhalen in onze stripwinkel in 's Gravendeel.

Fijne veiling en blijf gezond! Stripwinkel Barabas!
Verkoper
Nederland € 10,00
België € 10,00
Frankrijk € 19,00
De verkoper heeft geen verkoopvoorwaarden opgegeven. Neem contact met de verkoper voor aanvullende vragen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel sluit over :
Uw bod


Volgend minimum bod : €
Inclusief BTW.
 
Biedingen:
Hoe werkt het bieden?