Robbedoes Album 4 - restantbundeling - Dupuis, HC met linnen rug, 1e druk (1940)

Goede staat
Het betreft een zogenaamde restantbundeling, herkenbaar aan de frontcover met 'Album nr 4' in rode inkt en zonder prijsvermelding. Het aangeboden exemplaar bevat weekbladen nrs 49 tot en met 62. Dit is een nummer minder dan men op basis van sommige catalogi zou verwachten (48 t/m 62), maar van restantenbundelingen is bekend dat de inhoud kan verschillen. Er is overigens geen enkele indicatie in het album zelf dat er een nummer ontbreekt.

De rug is compleet en onbeschadigd, maar wel wat bevuild. Ook de covers ogen wat beduimeld en de randen zijn geschaafd, zodat plaatselijk wat bloot karton zichtbaar is. De hoekjes zijn al bij al nog scherp. Het binnenwerk zit vast in de band en vooraan zijn de schutbladen quasi-ongeschonden. Achteraan werd het boekblok vermoedelijk deels terug vastgezet in de band, maar dan wel netjes gedaan (zie foto's). De weekbladen verkeren doorgaans in prima staat, met uitzondering van nr 57, waar een flinke hap ontbreekt uit de onderhoek van pp 1/2. Verder zijn de randen meestal gaaf, al werd hier en daar een scheurtje netjes verlijmd. Het album is onbeschreven, ook in de kruiswoordraadsel en kleurpuzzels.
Nederland € 10,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 149,00
 
Biedgeschiedenis: