Doorlopende veiling

Suske en Wiske - De Bokkerijder (Krant De Standaard 11/05/1948)

Goede staat Willy Vandersteen - Zeldzaam en bijzonder
Zeldzame krant De Standaard van 11 mei 1948, met onder meer een aflevering van het Suske en Wiske avontuur De Bokkerijder. Bijzonder aan de afleveringen die toen in de krant verschenen, en deze in het bijzonder, is dat een letter ("H") werd toegevoegd in de strookjes, die in de albumuitgave werd vervangen door de tekening van een hoeve. Die letter moest uitgeknipt worden voor een wedstrijd die liep in de krantengroep rond de zilveren bok. Er staat in deze krant wat uitleg omtrent deze wedstrijd waarbij een tekening van de zilveren bok uit het verhaal staat.

Alles bij elkaar dus een bijzonder item. De krant is algemeen in goede staat met beperkte kreukjes en scheurtjes aan de randen, maar zit in verkeerde volgorde (het middenblad zit omgedraaid, dus de volgorde is 1-2-4-3-5-6 ipv 1-2-3-4-5-6) en omdat de plooilijnen nu zo gevormd zijn is het niet eenvoudig om het blad terug om te draaien en de krant terug mooi in vier in te vouwen. De krant is uiteraard wel volledig. Op de voorpagina staat een notitie en streep in blauw potlood.

Neem zeker ook een kijkje in mijn andere aanbiedingen met werk van Willy Vandersteen. Door meerdere aankopen te combineren kan u sterk besparen op verzendkosten.
Verkoper

Nuwaragorn

Nederland € 10,50
België € 7,80
Frankrijk € 10,50
Verzending is mogelijk via BPost, PostNL en Mondial Relay.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Niet verkocht
 
Biedgeschiedenis: