Suske en Wiske 23, "De ijzeren schelvis" - Standaard, sc, 1e druk (1955)

Goede staat
Dit exemplaar heeft een frontcover met geschrijf en gomsporen, en rechtsboven tevens enkele vlekjes. Verder is de staat echter beter. De rug vertoont wat wrijfsporen, maar hij is gesloten en het originele witte lijntje is nog deels zichtbaar. Eerder frisse backcover met linksonder een kreuk. Het binnenwerk is prima, met doorgaans frisse bladspiegels. Het boekblok en de cover zitten nog met de nietjes aan elkaar vast en ook alle bladen zitten vast. Het middenblad heeft licht getoucheerde randen maar lijkt eveneens origineel vast te zitten.
Verkoper
Nederland € 10,00
België € 7,50
Wordt met traceercode verzonden. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 75,00
 
Biedgeschiedenis: