Blueberry T18, "Angel Face" - Franstalige uitgave - Ed. du Lombard, EO/1e druk (1975)

Goede staat
Franse 1e druk, met binnenin vermelding van verschijningsdatum "3e trimestre 1975".

Het aangebdoen exemplaar verkeert in vrij goede staat, met normale, zowat gemiddelde gebruikssporen. Zo vertoont de rug wat slijtage aan de uiteinden en op de randen en hoeken is hier en daar eveneens een stipje slijtage te zien. Zoals heel vaak het geval bij dit album, vertoont het laminaat plaatselijk wat opening ter hoogte van de kneep langs de rug. Het binnenwerk zit mooi origineel vast in de band. De schutbladen vertonen wat foxing maar verder zijn de bladspiegels fris en de bladranden gaaf. Het album is onbeschreven.
Nederland € 8,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 3,00
 
Biedgeschiedenis: