Kuifje 13, "De zonnetempel" - Casterman, HC, 1e druk (1949)

Zeer goede staat
1e druk, dus o.a. met twee Inca-motieven binnenin op de titelpagina.

Mooi exemplaar met een opvallend frisse frontcover met grotendeels heldere kleuren en enkel in de rechterbenedenhoek lichte wrijfsporen. De backcover is eveneens goed, maar toch iets meer beduimeld en geschaafd. De kopse randen zijn doorgaans licht geschaafd, met plaatselijk gering verlies van oppervlaktepapier. De rug is compleet en vertoont weinig verlies aan gele kleur, al zijn de toppen iets meer geschaafd. Het binnenwerk zit nog mooi vast in de band en in de naaidraad. Het voorste schutblad vertoont onderaan links een kleine inscheuring. De bladspiegel is doorgaans fris, met soms beperkte verkleuring. Het album is geheel onbeschreven.
Verkoper
Nederland € 9,00
België € 7,70
Kavel wordt na ontvangst van betaling met traceercode verzonden met Bpost of PostNl. Ophalen kan op afspraak in Antwerpen of Kapellen.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 240,00
 
Biedgeschiedenis: