De Lincoln Branch - Nrs. 1 t/m 4 - Compleet - hc - 1e druk - (2007-2009)

Zeer goede staat
Deel 1 Een geheim uit het graf
Hoe kun je je vuile was binnen de familie houden wanneer de geheimen uit het verleden een smet werpen op de hele natie?
Bij de dood van zijn vader erft Ted Voss een enorm fortuin en een kist met documenten die de oude man angstvallig heeft bewaard. Tussen de aandenkens die een leven lang zijn verzameld, vindt de jongeman een geheimzinnig notitieboekje in code en een dossier met de afbeelding van een waakhond. Zonder het te weten, is hij gestuit op de "Lincoln Branch", de voorloper van de Amerikaanse inlichtingendienst, die weinig opheeft met het privéonderzoek dat hij verricht in samenwerking met journaliste Maureen Suther en privédetective Rivel.

2. Duistere erfenis
Opgepast! Een geheim genootschap kan de dekmantel zijn voor een ander! Tijdens zijn onderzoek naar de raadsels van de Lincoln Branch maakt Ted Voss kennis met de nog veel gevaarlijker Cerberusgroep. Terwijl de eerste de opdracht heeft Amerika te verdedigen, beschermt de tweede vooral zijn eigen belangen, zonder het geringste moreel besef! Ted zal al weldra ontdekken dat hij met een aanval op Cerberus de vuile was van zijn eigen familie buiten hangt... Herzet en Kowalski lichten geleidelijk de sluier op die deze historische en paranoïde thriller bedekt!
Een actiethriller die de recente geschiedenis van de Verenigde Staten onder de loep neemt. Een doortimmerde intrige met opzienbarende onthullingen.

3. Oorlogstuig
Het wespennest waarin Ted Voss zich heeft gestoken, is ernstig verstoord! Ook de NSA laat zich niet onbetuigd en ze schuwt geen enkel middel om de hand te leggen op de geheimen van de familie Voss en het Styxnetwerk. Die organisatie houdt de beste vriend van Ted vast om die laatste te dwingen tot teruggave van dossiers E en F uit hun archief. Wat gaat er schuil achter die letters? Toen Ted aan de 'Lincoln branch' schudde, kon hij niet vermoeden dat hij enkele van de diep verborgen wortels van Amerika in beweging zou brengen.

4. Tot de laatste schakel
Eindelijk! De ontrafeling van alle geheimen van het Styx-netwerk. In de afsluiter van dit vierluik brengen Herzet en Kowalski opheldering over het verleden van de bewaarengel van hun held Ted Voss. De occulte activiteiten waardoor de Styx, de Lincoln Branch en het Wyvern Commando oog in oog met elkaar kwamen te staan, komen eindelijk aan het licht.
Verkoper

Chinook

Nederland € 8,00
België € 15,00
Frankrijk € 20,00
Verzending naar België en Frankrijk met DHL
De verkoper heeft geen verkoopvoorwaarden opgegeven. Neem contact met de verkoper voor aanvullende vragen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Kavel gesloten
Resultaat € 20,00
 
Biedgeschiedenis: