Suske en Wiske 6, "De zwarte madam" - Standaard, sc, 1e druk (1949)

Redelijke staat tot vrij goede staat
Dit exemplaar heeft een wat beduimelde frontcover met geschrijf en gomsporen. Zowel de front- als de backcover vertonen diverse, meestal lichte kreukjes. De rug is algemeen geschaafd en vertoont over de gehele lengte sporen van een dunne, verwijderde strook tape. Nochtans lijkt de rug grotendeels intact te zijn, zonder noemenswaardige inscheuring. Het boekblok en de cover zitten achterzijds met de nietjes aan elkaar; voorzijds is er opening en ter hoogte van het onderste nietje zijn sporen van een stukje verwijderde tape zichtbaar. Op die plaats ontbreekt een stukje papier uit de titelpagina en de binnenmarge van p1 (zie foto's 12 en 13). Verder is het binnenwerk prima, met doorgaans frisse bladspiegels. Alle bladen zitten ook nog goed vast in de nietjes.
Verkoper
Nederland € 10,00
België € 7,50
Wordt met traceercode verzonden. Oohalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 260,00
 
Biedgeschiedenis: