Tom Poes - complete MV serie (Bezige Bij / Stripschap) - 44 deeltjes - (1975-1978)

Goede staat - Privé veiling
Fraaie lot met de complete Tom Poes MV serie (Bezige Bij / Stripschap) - 44 deeltjes - Nummers; 5 t/m 17 - 20 t/m 50. De nummers die niet zijn uitgegeven door de Bezige Bij zijn Illegaal uitgegeen door De Lezer! Maar dit lot betreft de complete reeks uitgegeven door Bezige Bij / Stripschap. De boekjes zijn overwegend in goede staat. Nietjes hebben wat roestspoortjes. Dit is niet doorgedrongen in de bladen.
Deze albums komen uit een privé collectie. De vorige eigenaar was een archivaris en zette in al zijn bezittingen een archiefnummer, soms ook vergezeld met zijn naam. Anders waren de albums in zeer goede tot bijna nieuwstaat.

Kijk goed naar de foto's, die maken een onderdeel uit van de beschrijving. Het item wordt aangetekend / verzekerd verzonden - U kunt het item ook op afspraak afhalen in onze stripwinkel in 's Gravendeel.

Fijne en veilige veiling!
Stripwinkel Barabas!
Verkoper
Nederland € 10,00
België € 15,00
Frankrijk € 21,00
De verkoper heeft geen verkoopvoorwaarden opgegeven. Neem contact met de verkoper voor aanvullende vragen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 41,00
 
Biedgeschiedenis: