De Rode Ridder 4, "De parel van Bagdad" - Standaard-Boekh., sc, 1e druk (1960)

Goede staat
Het aangeboden exemplaar heeft een mooi gesloten rug met plaatselijk heel lichte wrijfsporen en een mooi bewaard origineel wit lijntje. De front- en backcover zijn nog opvallend fris van kleur; de backcover is tevens strak, terwijl de frontcover een schuine kreuk vertoont in de rechterbenedenhoek (valt nig zo erg op aan de buitenzijde, maar is wel duidelijk zichtbaar aan de binnenzijde, zoals te zien in de foto's). Tevens een naamsvermelding op de binnenzijde van de cover. Doorgaas nette bladspiegels, maar wel een los middenblad met enkele kleine scheurtjes in de randen.
Nederland € 8,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 52,00
 
Biedgeschiedenis: