Kiekeboe 2, "De duivelse driehoek" - Hoste, sc, 1e druk (1978)

Zeer goede staat
Een zeer mooi bewaard gebleven exemplaar van het tweede album uit de reeks. De rug is nog volledig gesloten en vertoont minimale wrijfsporen. De covers zijn eerder fris en nog grotendeels strak met plaatselijk erg geringe leeskreukjes. Beperkte wrijfplekjes, maar wel wat oppervlakkige krasjes, m.n. linksonder de frontcover en centraal in de backcover (foto 10). Het binnenwerk en de cover zitten nog perfect aan mekaar. Ook het middenblad zit nog mooi vast in de nietjes. De titelpagina is wat gekreukt, maar verder is het binnenwerk strak. Heel lichte ouderdomsvlekjes op de eerste en laatste pagina. Voorts zijn de bladspiegels erg fris. Het album is geheel onbeschreven.
Verkoper
Nederland € 10,00
België € 7,50
Wordt met traceercode verzonden. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 175,00
 
Biedgeschiedenis: