Ons Volkske, Album 2 (2e reeks) - Lombard, HC met linnen rug, 1e druk (1951)

Zeer goede staat
Bevat weekbladen 14 t/m 26 van de 15e jaargang (1951), met afleveringen van o.a. Suske en Wiske ("De bronzen sleutel"), Blake en Mortimer ("Het geheim van de Zwaardvis"), Alex ("Alex de onversaagde" en "De gouden sfinx") en Corentin.

Dit exemplaar heeft een zeer mooie rug en frisse covers met geringe wrijfsporen. Ook de randen vertonen lichte wrijfsporen, zodat plaatselijk wat bloot karton zichtbaar is. Het binnenwerk zit vast in de band en de schutbladen zijn mooi. De weekbladen zijn compleet en verkeren in uitstekende staat en ze zitten nog allemaal mooi vast in de band. Het album is geheel onbeschreven.
Nederland € 10,00
België € 10,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 27,00
 
Biedgeschiedenis: