Suske en Wiske 28, "De gouden cirkel" - Standaard-Boekh., sc, Hollandse 2e druk (1960)

Goede staat
Herkenbaar aan de backcover met vermelding van nr20 "De zingende zwammen" als album in voorbereiding en met 5 titels uit de blauwe reeks.

Het aangeboden exemplaar heeft goede covers met eerder lichte gebruikssporen. De rug is nagenoeg compleet, al vertoont hij plaatselijk wel lichte wrijfsporen en onderaan mogelijk een kleine verlijming. Prima binnenwerk dat nog goed vastzit in de cover. Blindstempel in de rechterbovenhoek van de titelpagina.
Nederland € 8,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 10,50
 
Biedgeschiedenis: